Casa del mare
Езерото
Creative Design

За нас

PhotoMig e част от групата PhotoMoment Group, създадена от фотографи за фотографи. Целият проект сайтове е създаден с цел да се запазят и доразвиват традициите на фотографския живот у нас. Във PhotoMoment Group са включени следните сайтове:

  • PhotoMoment – фотографски сайт, на който всички вие може да показвате своите снимки, да създавате собствено портфолио, да пишете и получавате коментари, да осъществявате творчески контакти и да общувате помежду си.
  • DPV Review – сайт за тестове, на който може да се запознаете с характеристиките и възможностите на всички устройства, свързани с фотографията – фотоапарати, обективи, принтери, скенери, на софтуерни програми за обработване на изображения… И още – монитори, мобилни телефони, антивирусни програми, компютри, периферия.
  • PhotoMig – сайт за фотоуслуги, които предлагаме. На него може да видите всичко, което можем да направим за вас – фотографии, обработка на изображения, реставрация, организиране на изложби и конкурси, курсове и обучения, калибриране на монитори. От нашия онлайн магазин може да закупите готови фотографии на файл или отпечатани на хартия или платно.
  • DPV – официалният сайт на българското списание за фотография Digital Photo-Video. В него може да прочетете подробни тестове на фототехника и фотографско оборудване, периферия, образователни статии за снимачния процес и техниките на работа при различни условия, уроци по Photoshop, представяния на наши и чуждестранни фотографи, събития в живота на фотографското общество в България, световни прояви и още, и още…

_MG_7915_DНай-доброто от PhotoMoment.bg